Roligt klipp: Hund drar av modells klänning mitt på dagen på gatan

Roligt klipp: Hund drar av modells klänning mitt på dagen på gatan
Roligt klipp: Hund drar av modells klänning mitt på dagen på gatan (Foto: Reproduktion/Instagram)

Det roliga klippet där en hund drar av en modells klänning mitt på dagen på gatan får internetanvändare att brista ut i skratt!

+ Man gripen när han försökte transportera 1 miljon dollar i kokain inne i en hundbur
+ Rolig video: Familjer försöker skydda sina julgranar från katter

“Min Gud. Busig hund”, säger bildtexten som delats tillsammans med klippet, som redan fått över 850 tusen visningar, samt över 18 tusen gillamarkeringar och hundratals kommentarer från internetanvändare som roats av scenen.

+ Klicka här för att se klippet

“Han gillade inte hennes klänning, så han tänker begrava den”, sa en användare på Instagram. “Tur att hon har kläder under,” sa en annan. “Bra hund!” kommenterade en tredje internetanvändare. “Så gullig den lilla ängeln är. Jag älskar hans lekfullhet,” skrev någon mer.

Back to top